dilluns, 20 de juliol del 2015

LA BIBLIOTECA DE SERGI BELBEL

Aquests dies he tingut l'honor de conèixer en persona la biblioteca particular que el Sergi Belbel té al seu estudi de l'Eixample. El Sergi ha estat professor meu al curs "Escriure i actuar, actuar i escriure", organitzat per l'Obrador de la Sala Beckett.

Les fotos que us mostro aquí corresponen a l'apartat dedicat al teatre, on es poden trobar obres teatrals pertanyents a tots els moviments artístics, llibres de referència i materials audiovisuals. Moltes de les peces teatrals estan en el seu idioma original. Fins i tot, hi ha una petita reproducció del Teatre Nacional de Catalunya, institució que el cèlebre dramaturg va dirigir durant un bon grapat d'anys.




Per cert, el Sergi va ser un dels convidats als col·loquis post funció de "Distancia siete minutos", una interessant proposta de Pako Merino i Diego Lorca, els Titzina, que escriuen, dirigeixen i protagonitzen l'obra. 

Al final de la xerrada vaig adquirir el llibre que aplega les seves primeres creacions "Folie à deux, sueños de un psiquátrico", "Entrañas" i "Exitus", que ha passat a formar part de la meva biblioteca particular (amb dedicatòria inclosa).




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada